Mo'š si misliti

R. Mladić se skriva u Srbiji.

Ma nemoj? Još uvijek ili opet nakon povratka sa zimovanja u Švicarskoj?
What else is new?

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1777/mladicrelaxing5dy.jpg[/IMG][/URL]

Šta me koji vrag zanima gdje se skriva R. Mladić. Od te me informavcije više zanima gdje sam opet zaturila zeleno-plavu čarapicu. Ako već znate gdje se skriva, onda ga lijepo nađite, pa se javite. Deset godina ponavljanja vijesti da on i dalje zagađuje zrak u Srbiji niti ga je primaklo Hagu, niti je pomogla nama. A niti vam vjerujem da imate pojma o čemu pričate.

Zato, gospojo del Ponte i svi koji nam radite o glavi, do rezultata jezik za zube. Jednostavno zanijemite, tako vam tog šugavog posla kojim se (ne) bavite. Pa nismo ženo draga ni mi više (po tom pitanju) toliko naivni, niti nas zanima u kojim je toplicama krvinik kog štitite. Samo me bezveze duševno uznemravate pred ispit. Ako padnem, napisaću jos ljući post pa se vi sad mislite.

19 komentara

  1. @ters: da, ali…

    Nisam ovdje mislila na to. Da je do nas i da njima nesto nije stalo je jasno. Mene u pojam ubija sto stalno pricaju kako su im na tragu i od ‘97 je Mladic u Srbiji. Pa dajte vise-k'o da on ne gleda vijesti (vjerovatno bas negdje u Argentini) i smije se nasoj naivnosti. Ako nista ne namjeravaju uraditi neka barem ne pametuju, dobijam osjecaj da su razvili NAS SMISAO ZA SUPLJU PRICU kog imamo za izvoza (hm,potencijalni izvor prihoda?).

    Poanta: Do nas jeste, ali ako se vec petljaju nek ne idu od premise da smo tupavi.

  2. jos gore sto se govorka da pregovara da se preda uz naknadu porodici
    a ja sjedim nesto i kontam:
    klao, ubijao, palio, krio se i sad ce da crkne u toplini nekog zatvora, dok se djeca cije je oceve poklao smrzavaju, umiren mislju da su mu ne djeca vec i unuci unuci obezbijedjeni.
    a svaki covjek u stvari dadi da bi obezbijedio svoju djecu.
    ispade Mlaadic najuspjesniji
    lijepo ce ga nagraditi za ono sto je radio.

Komentariši